fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

De KinderWaard

DE KINDERWAARD!


Opvang, school en ontwikkelingsmogelijkheden in één pakket voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

 

Hoe zou u het vinden als basisschool en kinderopvang optimaal met elkaar zouden samenwerken? En als de opvang ervoor zorgt dat uw kind(eren) kunnen sporten of culturele activiteiten ondernemen? Dat kan nu met De KinderWaard, een initiatief van CSG De Waard en Kivido. De KinderWaard staat voor een compleet pakket aan begeleiding: van opvang, onderwijs en ontwikkeling tot ontspanning en samenleving. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar worden vanuit één visie begeleid.

Achter De KinderWaard staan twee betrouwbare en slagvaardige partners in de Hoeksche Waard: CSG De Waard, die basisonderwijs aanbiedt op 20 locaties, en Kivido, die in meerdere plaatsen kinderopvang verzorgt. Het idee achter De Kinderwaard is dat scholen, kinderopvangorganisaties en andere partijen een totaalpakket voor de gehele dag bieden. Hierbij wordt opvang, onderwijs en ontwikkeling gecombineerd met ontspanning en samenleven.

 

Uw kind staat centraal

Bij De KinderWaard staat het kind centraal. Kinderopvang en onderwijs worden opgepakt met de belangen van kinderen voorop. Dat wil zeggen: de opvang en de school onderhouden contact met elkaar over de (sociale) ontwikkeling van uw kind. Heeft uw zoon of dochter ergens behoefte aan? Of heeft uw kind meer aandacht nodig, bijvoorbeeld voor rekenen of sociale vaardigheden? Dan stemmen CSG De Waard en Kivido dat niet alleen met u als ouders/verzorgers af, maar ook met elkaar.

 

De KinderWaard werkt vanuit meerdere locaties. Per locatie kunnen de activiteiten verschillen.

 

Partners

De KinderWaard staat open voor samenwerkingspartners. Peuterspeelzalen, (sport)verenigingen, plaatselijke kleinschalige kinderopvangaanbieders en (culturele) instellingen die de visie van De KinderWaard onderschrijven, zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Hoeksche Waard Actief

Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van sport, cultuur & jeugd

Vraagt u zich weleens af waar de activiteiten van Brede School Cromstrijen gebleven zijn? Sinds september 2017 hebben wij onze naam veranderd in Hoeksche Waard Actief. Hopelijk heeft u ons voorbij zien komen, maar wellicht had u de link met de Brede School nog niet gelegd. De activiteiten die wij organiseren zijn echter niet verdwenen, het worden er juist steeds meer. Wij verzamelen al het activiteitenaanbod op onze website www.hoekschewaardactief.nl, waar u voor uw kind een account kunt aanmaken zodat het zich kan inschrijven en deelnemen aan de activiteiten.

Samen met de scholen, sportverenigingen, BSO’s, cultuuraanbieders, supermarkten en nog veel meer partners proberen wij de kinderen in de Hoeksche Waard zoveel mogelijk in aanraking te laten komen met het aanbod in een heel breed spectrum. Hiermee hopen we o.a. de leer- en leefomgeving van de kinderen een boost te geven op het gebied van interesses en hobby’s.

Benieuwd wat de Hoeksche Waard allemaal te bieden heeft? Neem gerust een kijkje op onze website en mail of bel gerust als u een vraag heeft.

Namens Team Hoeksche Waard Actief,

 

Kirsten Bakker

kirsten@vrwelzijn.nl

06-38418420