fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Buitenschoolse opvang

CSG De Waard heeft sinds mei 2017 een nieuwe partner om de buitenschoolse - en tussenschoolse opvang te verzorgen.

Villa Vliet heet de kinderen al om 07.00 uur welkom, waarna zij zelf, na een rustige ochtend, naar de klas gaan en/of worden gebracht. Kivido heeft als visie “Lekker in je vel, bij Kivido kan dat wel”. Als een kind lekker in zijn of haar vel zit, gaat de ontwikkeling soepeler en staat open voor nieuwe leermomenten.

Kivido biedt leuke en uitdagende opvang voor uw kind(eren). Wij vinden dat kinderen bij ons een vertrouwde en gezellige plek moeten hebben. 

Kivido wil kinderen kansen geven om zich te ontwikkelen, om een plek te veroveren in de wereld, om te spelen, om te leren zodat zij kunnen ontdekken wie zij zijn en wat zij willen worden. Daarom laten wij kinderen kennismaken met verschillende facetten. Zo bieden wij sport- en muziekactiviteiten aan. Daarnaast hebben wij op de BSO een bijzonder gevarieerd vakantieprogramma. Onze organisatie wil graag uw partner zijn waar het gaat om het creëren van optimale ontwikkelingsmogelijkheden voor uw kind(eren). 

Uiteraard hebben wij gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers in dienst. Bij ons vindt u zelfs nog pedagogisch medewerkers van het eerste uur. Dus jarenlange ervaring in combinatie met jeugdig enthousiasme. Wij zijn alert op nieuwe ontwikkelingen en spelen hierop in, indien deze de kwaliteit van onze opvang kunnen verbeteren. 

Voor informatie over de buitenschoolse opvang kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor; 0186-620342 of stuur een mail naar info@kivido.nl