Open dag 1 april 2020

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie wij zijn.

Wij zijn cbs De Vliet, een school met enthousiaste, leergierige leerlingen, een gedreven, ervaren team en meedenkende ouders.
Iedere dag maken we gebruik van actieve en morderne manieren van leren om zo samen, bewust en ambitieus vorm te geven aan ons onderwijs.

We laten je graag zien en ervaren hoe dit er in de praktijk uitziet. Kom daarom langs op 1 april of maak een afspraak voor een rondleiding op een ander moment.

De open dag is van 09.00 tot 12.00 uur. We staan voor je klaar met koffie, thee en limonade. We vertellen over de school, onze idealen en natuurlijk laten we je de school zien.

Neem alvast een kijkje op onze website voor meer informatie en ook onze Facebookpagina geeft de sfeer en idealen van onze school goed weer.

Ons adres: Berkenlaan 16
Email: m.metz@csgdewaard.nl