Open dag 7 april 2021

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie wij zijn.

Wij zijn cbs De Vliet, een school met enthousiaste, leergierige leerlingen, een gedreven, ervaren team en meedenkende ouders.
Iedere dag maken we gebruik van actieve en morderne manieren van leren om zo samen, bewust en ambitieus vorm te geven aan ons onderwijs.

We laten je graag zien en ervaren hoe dit er in de praktijk uitziet. Kom daarom langs op 7 april of maak een afspraak voor een rondleiding op een ander moment.

Op onze online Open Dag verzorgen wij 2 rondleidingen. Via een meetlink kun je deelnemen aan de rondleiding van 09.00 of 10.30 uur. We laten de school zien zodat je de sfeer en rust kunt ervaren. Tijdens de rondleiding laten we je zien hoe wij werken en vertellen we meer over onze visie en de school.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje en haak digtiaal aan.

devliet@csgdewaard.nl

Neem alvast een kijkje op onze website voor meer informatie en ook onze Facebookpagina geeft de sfeer en idealen van onze school goed weer.

Ons adres: Berkenlaan 16
Email: m.metz@csgdewaard.nl