fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Buitenschoolse opvang

Wie zijn wij?
Gro-up Kinderopvang heeft kinderdagverblijven en BSO locaties in Dordrecht en de Hoeksche Waard (Puttershoek en Westmaas). Gro-up heeft haar eigen pedagogisch expertisecentrum. Professionele ondersteuning van onze medewerkers, de beste zorg voor uw kind. Met passie voor het vak. U kunt meer informatie over ons vinden op onze website www.gro-up.nl. 

Welke diensten leveren wij?
Gro-up Kinderopvang verzorgt BSO Schateiland in basisschool De Vliet in Klaaswaal. Op onze BSO kunt u zowel VSO als BSO afnemen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Nathalie Hoogvliet, de locatiemanager van locatie Piratenland in Westmaas, heeft ook de leiding over BSO Schateiland.

Inschrijven
U kunt inschrijven voor de VSO/BSO op uw gewenste dagen. U kunt zich inschrijven via de website, onder het kopje “inschrijven”. U selecteert dan de school. In uw geval basisschool Vliet CSG Klaaswaal. Wij nemen na uw inschrijving  zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij maken voor u een proef berekening van de kosten zodat u weet waar u aan toe bent.

Informatie
Wilt u meer informatie over deze BSO, heeft u vragen over uw inschrijving, uw kinderopvangtoeslag of kosten van de opvang dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Klantcontact en Advies via telefoonnummer: 078-6163422. 

Wij hopen u snel te ontmoeten op de BSO waar uw kinderen  leuke, leerzame en bijzondere belevenissen zullen ervaren.

Met vriendelijke groet,

Inge Hoogeveen                                                         Nathalie Hoogvliet
Regiomanager                                                             Locatiemanager
Gro-up Kinderopvang