fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Gebedskring

Er bestaat al een aantal jaar een gebedsgroep die regelmatig bij elkaar komt.
Sinds de komst van Corona zijn er een aantal online bijeenkomsten geweest en met ingang van dit schooljaar heeft Nelleke van Broekhuizen (moeder van Joël (groep 4 en Timon groep 1)) de draad weer opgepakt met fysieke bijeenkomsten. Samen met Tanny de Bruijne (moeder van Liz (groep 5) en Jane (groep 3)) en Lydia Donkersloot (moeder van Sarah (groep 8), Hannah (groep 5) en Rutger (groep 2), komen we een keer per maand bij elkaar.
Tijdens deze bijeenkomsten bidden we voor alles wat er in en rondom de school speelt en voor de  leerkrachten en leerlingen. We geloven dat God in alle omstandigheden een Helper wil zijn en dat we alles voor Hem neer mogen leggen. Wanneer iemand dus graag wil dat er voor iets of iemand gebeden wordt, laat het ons weten! We gaan vertrouwelijk met de gebedspunten om.
Ook ben je welkom als je deel wilt nemen aan de gebedsgroep! Spreek een van ons aan of stuur een mailtje naar nellekevanbroekhuizen@gmail.com
Ook de gebedspunten vanuit u als ouders, of vanuit het team van leerkrachten, mogen naar bovenstaand mailadres gestuurd worden, dan nemen wij dat mee.

Tot horens of tot ziens!
Hartelijke groeten,
Lydia Donkersloot, Tanny de Bruijne en Nelleke van Broekhuizen