fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
  • slidebg1
    De Vliet
    Welkom op onze website

Welkom bij De Vliet!

U bent op de website van De Vliet. Dank u wel voor uw bezoek. We streven er naar om deze website informatief en actueel te houden. Als u niet vindt wat u zoekt, kunt u contact opnemen met de school door ons te bellen: 0186-572419 of te mailen: devliet@csgdewaard.nl. U kunt ons ook volgen via Facebook.

De school dankt zijn naam aan de Vliet die sinds mensenheugenis door Klaaswaal loopt. Het schoolgebouw is in gebruik genomen in 1973. Sinds 1994 zijn, na een flinke verbouwing, ook de kleutergroepen in het gebouw gehuisvest. In de zomer van 2003 is er een lokaal bijgebouwd op de plaats van de grote patio, zodat we nu 8 lokalen en een centrale hal hebben. In de zomer van 2019 heeft de hele school een metamorfose ondergaan. Het resultaat mag er zijn! Een frisse uitstraling waar iedereen zich prettig in voelt.

De buitenschoolse opvang bij ons op school wordt verzorgd door gro-up. De tussenschoolse opvang verzorgen we zelf met behulp van een pedagogisch medewerker van gro-up een een vast team vrijwilligers.
Onder het kopje 'kinderopvang' leest u hier meer over.


Op dinsdag en donderdag ochtend is de peuterspeelzaal van gro-up open. Ze maken gebruik van het lokaal bij het KDV. 
Mocht u hier meer over willen weten dan kan Nathalie Hoogvliet, lokatieleidster van Schateiland, u meer vertellen. Klik op de LINK voor haar contactgegevens

Wij waren de eerste school 'De Bieb op school' in de Hoeksche Waard. Hier zijn we nog steeds trots op want inmiddels mogen er meer en meer scholen een Dbos school zijn omdat onze schoolbieb zo'n daverend succes was/is.
De Vliet is een school die de taalleesontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan.

Het team van De Vliet

Onze leerkrachten

Feitjes over De Vliet

Meer Feitjes

85

Leerlingen
9

Leerkrachten
4

Groepen

Agenda

Welkom

U bent altijd welkom voor een (kennismakings)bezoek aan onze school.

De koffie staat klaar.