Online Open Dag: 7 april

Op woensdag 7 april houden wij een online Open Dag. We vinden het belangrijk dat geintresseerde ouders/verzorgers de gelegenheid krijgen om kennis te maken met onze school en werkwijze. Tijdens de online rondleiding laten we onze werkwijze zien en kun je de sfeer en rust bij ons op school ervaren.

De rondleidingen starten om 09.00 en 10.30 uur.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je aansluiten bij één van de rondleidingen? Stuur een mailtje naar Machteld: devliet@csgdewaard.nl.
Je ontvangt dan een meetlink waarmee je de rondleiding kunt volgen.

In gesprek met ......

Het laatste gesprek met als thema 'onderwijs ten tijde van corona' spreken we vandaag Miranda.

Miranda is de moeder van Sem en Tess. Sem zat in groep 8 ten tijde van de sluiting en zijn laatste jaar op de basisschool werd hierdoor nog net even bijzonderder. Tess zit nu in groep 6.

Lees het interview op Youtube: https://youtu.be/JzjSOqjvZjQ

Of lees het pdf: In gesprek met Miranda.pdf

Deze week in 'In gesprek met......' gingen we in gesprek met Marjolijn.
Marjolijn geeft les aan groep 8.
Groep 8 werd in het schooljaar 2019/2020 nog net even bijzonderder dan normaal.
Marjolijn vertelt over het lesgeven via 'de meet', het inoefenen van de musical en de leuke en minder leuke dingen van het online lesgeven.

Bekijk het interview via Youtube: https://youtu.be/3LjmF4lYZ4M

Of lees het in de vorm van een PDF:  2020-11-101309.In gesprek met Marjolijn (1).pdf

Met trots presenteren we onze eerste versie van 'In gesprek met.....'
We gingen in gesprek met Mirjam, de moeder van Merijn en Feike. Ze vertelde over de combinatie thuiswerken en thuisonderwijs.
Lees het interview in de video. Zet hem gerust af en toe op pauze of download de pdf variant van het interview. Wil je het liever vanaf het gewone scherm lezen? Ook dat kan, download hier het pdf

Vriendelijke groet,

Mirjam en het team van De Vliet