fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Tussenschoolse opvang

Welkom bij DeTafelVan. Basisschool De Vliet heeft ervoor gekozen de tussenschoolse opvang (oftewel de overblijf) uit te besteden aan Stichting DeTafelVan. 

Wij zorgen er samen met de school voor dat uw kind op een goede manier wordt begeleid tijdens de middagpauze. Uw kind krijgt voldoende tijd om te lunchen. Na de lunch is er ruimte voor (buiten) activiteiten.

Hoe werkt het?
U kunt uw kind heel eenvoudig aanmelden voor de tussenschoolse opvang (TSO). Op onze website www.stichtingdetafelvan.nl kunt u uzelf en uw kinderen kosteloos registreren via het portaal van DeTafelVan. Deze registratie is eenmalig. Vervolgens kunt u per dag voor 09.00 uur aangeven of uw kind overblijft. U kunt hiervoor digitaal strippen kopen via de website met een minimum van 1 strip en een maximum van 100 strippen. De betaling vindt plaats via iDEAL. Uiteraard op een veilige manier.

U kunt er ook voor kiezen om vaste overblijfmomenten in te voeren. Dit kunt u al doen voor het gehele schooljaar. Wanneer u in de agenda op de bovenste balk de gewenste dagen aanklikt, registreert hij alle dagen van de betreffende maand. U kunt ook per dag bepalen of uw kind overblijft. Wanneer u uw kind aanmeldt, wordt automatisch het saldo van uw digitale strippenkaart bijgewerkt. U ziet direct hoeveel strippen u nog overheeft zodat u tijdig strippen kunt bijkopen. De strippen blijven de gehele schoolperiode van uw kind geldig, restitutie is niet mogelijk.

Uw kind aan- en afmelden
Als u ervoor kiest om per dag te bepalen of uw kind overblijft, moet uw kind vóór 09.00 uur die dag aangemeld zijn. Als uw kind niet tijdig is aangemeld, kan het die dag niet overblijven. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de ouders/verzorgers.
Komt uw kind onverwacht niet naar de overblijf? Vóór 09.00 uur ’s morgens kunt u dit aanpassen in het portaal van DeTafelVan. De strip wordt dan weer aan uw saldo toegevoegd.

Heeft u meerdere kinderen?
De strippen staan op uw naam, niet op de naam van uw kind. Als u meerdere kinderen wilt laten overblijven, kan dit met dezelfde strippenkaart betaald worden. Hoe meer strippen u koopt, hoe goedkoper het wordt. Heeft u aan het einde van het schooljaar strippen over?
Geen probleem. Uw strippen blijven gewoon staan tot het volgend schooljaar.  

100 strippen = € 3,30 per strip
40 strippen = € 3,35 per strip
30 strippen = € 3,40 per strip
20 strippen = € 3,45 per strip
10 strippen = € 3,50 per strip
1 strip = € 4,00 per strip 

Lunch niet inbegrepen
De kinderen nemen zelf eten en drinken meer naar school. DeTafelVan zorgt voor goede begeleiding tijdens de overblijf.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Anouk Hijdra op telefoonnummer 010 286 27 77.
U kunt ook een e-mail sturen naar info@stichtingdetafelvan.nl of maak gebruik van ons contactformulier op www.stichtingdetafelvan.nl.

Tot ziens bij DeTafelVan!

Met vriendelijke groet,
Stichting DeTafelVan